Pulzar

Partyajánló

IZHEVSKI (RU) // VOLT Music Bar @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2015. április 25. – 2015. április 25.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus Tech-house, Techno
IZHEVSKI (RU) // VOLT Music BarÁprilis25-én, újra az moszkvai hangzásvilág kap főszerepet szeretett klubunkban. Izhevski az orosz elektronikus zenei szcéna egyik legfényesebben ragyogócsillaga, pályafutása alatt rezidenskedett a Deep Mix Moscow Radio csatornáján, de rendszeresen feltűnt a kultikus Propaganda klub dj pultjában is.Akvárium Lokál

IZHEVSKI (RU) // VOLT Music Bar @ Akvárium Lokál

Április25-én, újra az moszkvai hangzásvilág kap főszerepet szeretett klubunkban. Izhevski az orosz elektronikus zenei szcéna egyik legfényesebben ragyogócsillaga, pályafutása alatt rezidenskedett a Deep Mix Moscow Radio csatornáján, de rendszeresen feltűnt a kultikus Propaganda klub dj pultjában is.

Nem csak szelektorként, hanem producerként is helyt áll napjaink zenei túlkínálatában, előszeretettel és rendkívül ügyesen keveri a csúcsidős tech-house darabokat a klasszikus deep korongokkal. Zenéit az egyik legnagyobb orosz kiadó, a Pro-Tez, valamint aromán Cyclic és a Phonique által működtetett Ladies & Gentlemen gondozza.Az utóbbi években a Rodnya Club rezidens szerepében bizonyít hétről hétre,zenéit újabban pedig a márciusban már bemutatkozott Gorje Hewek-el szerezi közösen.

Tehát április25-én ismételten egy orosz szelektor kap terepet a VOLT Music Bar-ban, ez alakommal Izhevski személyében. Jegyek korlátozott számban már kaphatók online vagy az Akvaráium Klub jegypénztárában (Erzsébet tér 12)!

Jegyek korlátozott számban már kaphatók!

(A VOLT Music Bar befogadó képessége 250 fő!)

Online jegyek: http://akvariumklub.hu/program/55253992e9780d01cabec2ab

www.facebook.com/​events/​1561471737465617/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó