Pulzar

Partyajánló

The Etiket X Truesounds

Fellépők
Dátum 2015. április 18.
Stílus Progressive House, Tech-house, Techno
The Etiket X TruesoundsA vadnyugaton mindig forró a helyzet. Nincs ez másképp Győrben, az ország nyugati fellegvárában sem, pláne ha az elektronikus partyk helyzetét nézzük. Ez az a város, ahol a közönség az évek óta tartó gondos nevelésnek köszönhetően mindig hálásan fogadja a jó bulikat. Ez az a város, ahova a DJ-k kivétel nélkül szeretnek visszatérni.

The Etiket X Truesounds

A vadnyugaton mindig forró a helyzet. Nincs ez másképp Győrben, az ország nyugati fellegvárában sem, pláne ha az elektronikus partyk helyzetét nézzük. Ez az a város, ahol a közönség az évek óta tartó gondos nevelésnek köszönhetően mindig hálásan fogadja a jó bulikat. Ez az a város, ahova a DJ-k kivétel nélkül szeretnek visszatérni.

A többszörösen az ország legjobb klubsorozatának választott The Etiket évek óta a minőség kimagasló jelzője a térségben. A Club Vertigo pedig ezeknek az esteknek a közönség által szeretett otthona.

A Truesounds pedig ezúttal erre a két fontos pillérre helyezi azt a tartalmat, mely méltán mondható az ország egyik legsikeresebb produkciójának.  Újra érkezik ugyanis Győrbe a Truesounds, mégpedig teljes legénységgel, egy egész éjszakás zenei kalandozásra. Jó zenében és katartikus hangulatban tehát ezúttal sem lesz hiány. Davko, Gregory S, Dandy aka Peter Makto biztos kézzel hozzák majd azt hangzást, melyet egyedülállóan képviselnek az országban, és amelyet a „TSalád” már-már életérzésként emleget.

A bemelegítést ezúttal is a srácok egyik kedvence: Justrice prezentálja, aki szakmai alázata mellett a deep hangzások ismeretéről is ismert, de különös ismertető jele, hogy 118 BPM-en hozza profi módon a warm up-okat, mely a partyk legfontosabb eleme. A korai érkezés épp ezért erősen javasolt!

A házigazda szerepét pedig ezúttal is Sikztah fogja betölteni, aki talán egy kicsit másképpen mutatja majd meg lemezlovasi profizmusát. Az est ívének megfelelően így ő is előveszi majd a különlegességeket, és enged a kemény techno vonalból… vagy nem. Egy biztos: az ő szettje megfelelő pont lesz az “i”-n.

Nyugaton tehát a helyzet az eddigieknél is forróbb lesz, mikor a TSapat kezelésbe veszi majd a DJ pultot.

www.facebook.com/​events/​853648441348338/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó