Pulzar

Partyajánló

FUSION pres. Sascha Braemer & M.A.N.D.Y. @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2015. április 11.
Helyszín Cinema Hall
Stílus Progressive House, Deep-House, House, Tech-house
FUSION pres. Sascha Braemer & M.A.N.D.Y.Két elem egyesülésekor egy nagyobb születik, és a fúzió robbanással is járhat. Ha a The Debut, a Budapest Calling és a Truesounds fuzionál egy éjszakára, az garantáltan eufóriát és óriási hangrobbanást eredményez!Cinema Hall

FUSION pres. Sascha Braemer & M.A.N.D.Y. @ Cinema Hall

Két elem egyesülésekor egy nagyobb születik, és a fúzió robbanással is járhat. Ha a The Debut, a Budapest Calling és a Truesounds fuzionál egy éjszakára, az garantáltan eufóriát és óriási hangrobbanást eredményez!

Számunkra a FUSION azonos azzal a megújulással, amit a tavasz minden évben produkál a természetben.

A FUSION egy különleges kapcsolat a zenén keresztül - egyike azon kivételes összefonódásoknak - amikor a szervezők ötletei a közönség számára páratlan élményt nyújtanak.

Ezen a napon lesz a The Debut szokásos tavaszi estje, itt lép egy nagyobb energiamezőbe és érkezik meg a szülinapi hónapjába a Budapest Calling, továbbá a Truesounds csapata ezen az estén ünnepli működésének 11. évfordulóját. A TSapat a tőlük megszokott minőségben, szülinapos hangulatban vezeti fel majd az éjszakát és készítik elő a terepet.

A FUSION két külföldi vendége gondosan, erre az alkalomra lett kiválasztva. Pontosan azt kapjuk majd tőlük, amire mindenki vágyik a téli időszak után.

A klubok téli, sötétebb világa a keményebb zenéknek tökéletes táptalaj, de tavasszal a dinamikus groove-ok mellett a dallamok és az érzelmeké már a főszerep.

SASCHA BRAEMER mestere ennek az atmoszférának a megteremtésében. Elvisz, elvarázsol és közben nem hagyja a testünket pihenni.

M.A.N.D.Y. pedig ezt a vonalat követi majd, viszont a reggeli órákban már feszesebben kapjuk az arcunkba a német minőségi csepegős elektronikát.

2015.04.11. FUSION V.0.1

Line up:

SASCHA BREAMER

M.A.N.D.Y.

PETER MAKTO aka DANDY

GREGORY S

DAVKO

GARAY

JAFFA SURFA

Belépő:

Elővételben: 3000 Ft

http://xticket.hu/index.php?route=product%2Fproduct&path=84&product_id=134

Helyszínen: 3500 Ft

Várunk sok szeretettel:

The Debut / Budapest Calling / TrueSounds

www.facebook.com/​events/​1586692298241169/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó