Pulzar

Partyajánló

NIGHTDRIVE pres: BOK BOK @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2015. április 3. – 2015. április 3.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus Electronic
NIGHTDRIVE pres: BOK BOKÖröm és Boldogság x10-el, mivel Április 3-án a Toldiban a NIGHTDRIVE következő vendége a dél Londoni lakótelepek koronázatlan királya: Bok BokToldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

NIGHTDRIVE pres: BOK BOK @ Toldi Klub

Öröm és Boldogság x10-el, mivel Április 3-án a Toldiban a NIGHTDRIVE következő vendége a dél Londoni lakótelepek koronázatlan királya: Bok Bok

A több mint 10 éve tevékeny dj, producer és kiadó alapító végre Budapestre hozza azt hangzást amit lényegében ő talált fel és fejlesztett jelenlegi tökéletességére. A Grime mozgalom hajnalán már ő volt a mozgatórugója az egész stílusnak, sikeresen kiléptetve azt a zene világából, hogy egy egész életfroma hívószava legyen.

Az évtized elején pedig megalapította L-Vis 1990-el közösen a partysorozatból kinőtt kiadójukat a Night Slugs -ot, aminek hangzása szépen viszi tovább az angol főváros underground hagyományait olyan előadókkal mint pl: Jam City, Mosca vagy Girl Unit.

Nem meglepő, hogy már kult státuszban emlegetik őket.

2014-ben 3 év után teljesen új solo anyaggal jelentkezett. A Your Charizmatic Self -re keresztelt Ep jól tükrözi azt hogy hol tart most Bok Bok mint producer, mivel képes egy teljesen underground hangzást úgy perezentálni, hogy aki most hallja előszőr rögtön beleszeret. Kifejezetten igaz ez a Kelela-val készült közös számukra az ultra menő klubb himnusz státuszba tartó Melba's Call c. slágerre, amihez a videó teljesen vissza adja a hangzás mellett a Night Slugs kiadó és Bok Bok vizuális világát.

Szóval ez a péntek tényleg kicsit más lesz mint a többi, de ha ez nem lenne elég akkor még arra számíthattok, hogy a Toldit egy kicsit átformáljuk erre az estére. Bok Bok- al közösen kitalálva és együtt működve, hogy tényleg egy speciális audió/videó élményben legyen részetek és többet erről nem is mondanánk, aki ott lesz hallani látni és érezni fogja.

/

Dj Bok Bok

UFFALO STEEZ

Headshotboyz

Zovek

Anto Anto

/

visual: al tomi

/

23:00

1500huf

/

www.facebook.com/​events/​774514485962923/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó