Pulzar

Partyajánló

BiTS radio LiVE @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. március 6. – 2015. március 6.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Tech-house, House, Techno, deep
BiTS radio LiVEA BiTS labo és a Cooperate közös projektje, a BiTS Rádió 2015-ben is sok izgalmas fejleménnyel kecsegtet. Ebben az évben ugyanis kicsit nagyobb fókuszt adnának a kisebb létszámú, családiasabb hangulatú bulikra, melyeken ismertebb vendégelőadóink mellett kevésbé ismert fellépők is lehetőséget kapnak majd, hogy megmutassák magukat – ezzel is garantálva a változatosságot. A zenei repertoár is bővülni fog, a megszokott techno, tech-house mellett helyet kapnak a house-osabb, deep-esebb és progisabb hangzásvilágok is.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

BiTS radio LiVE @ Corvintető, Budapest

A BiTS labo és a Cooperate közös projektje, a BiTS Rádió 2015-ben is sok izgalmas fejleménnyel kecsegtet. Ebben az évben ugyanis kicsit nagyobb fókuszt adnának a kisebb létszámú, családiasabb hangulatú bulikra, melyeken ismertebb vendégelőadóink mellett kevésbé ismert fellépők is lehetőséget kapnak majd, hogy megmutassák magukat – ezzel is garantálva a változatosságot. A zenei repertoár is bővülni fog, a megszokott techno, tech-house mellett helyet kapnak a house-osabb, deep-esebb és progisabb hangzásvilágok is.

A Cooperate csapata pedig nemhogy a 100. adását ünnepeli hamarosan a BiTS Rádióban, hanem március 6-án megtartja az év első, immáron a 3. BiTS radio LiVE klubestjét is a Corvintető legújabb helyszínén, a bisztróban! A közös élmény fokozásának érdekében a Cooperate csapatának tagjai mellett Dr. Zoidberg (NVC) és Christoph (Elektronicum) feladata lesz a buli hangulatának alakítása, a tökéletes hangzásért pedig a Funktion One hangrendszer fog felelni!

Időpont: 2015. március 6. 22.00
Kapunyitás: 21.00
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Jegyár: 800 HUF

www.facebook.com/​events/​820444881356482/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó