Pulzar

Partyajánló

Selected Sounds // NVC: Monkeytown Night @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2014. december 30. – 2014. december 30.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Glitch, electro house, Hip-hop
Selected Sounds // NVC: Monkeytown NightIdén sem marad el az NVC hagyományteremtő, két éjszakán át tartó évzáró bulija. Már megszokhattátok, a téli ünnepek leghangosabb estéit is előszeretettel töltjük Veletek és kedvenc előadóinkkal, a budapesti éjszakai életet áttekintő 31-ei seregszemlét és a 30-ai előestét pedig ezúttal is nagy várakozás előzi meg. Az idei duplázás ráadásul nem csak az óév búcsúztatása és az NVC hagyományok miatt telik majd ünnepélyes hangulatban, hiszen ez egyben már a tízedik idényére készülő csapat egész évet betöltő jubileumi programjának előszele is.Akvárium Klub

Selected Sounds // NVC: Monkeytown Night @ Akvárium Klub

Idén sem marad el az NVC hagyományteremtő, két éjszakán át tartó évzáró bulija. Már megszokhattátok, a téli ünnepek leghangosabb estéit is előszeretettel töltjük Veletek és kedvenc előadóinkkal, a budapesti éjszakai életet áttekintő 31-ei seregszemlét és a 30-ai előestét pedig ezúttal is nagy várakozás előzi meg. Az idei duplázás ráadásul nem csak az óév búcsúztatása és az NVC hagyományok miatt telik majd ünnepélyes hangulatban, hiszen ez egyben már a tízedik idényére készülő csapat egész évet betöltő jubileumi programjának előszele is.

A 30-át például rögtön az örök kedvenc Monkeytown kiadónak szenteljük, amit a Modeselektoros Gernot és a Dark Sky képvisel majd. A Modeselektor külön bejáratú kiadóján egytől-egyig megkérdőjelezhetetlen tehetségeket találunk, amit a Monkeytown lakói nálunk is rendre bizonyítottak. A Moderat, Alex Banks, Siriusmo és persze a Modeselektor is minden alkalommal emlékezeteset nyújt, így a december 30-ai Monkeytown Night is sokáig velünk marad majd.

A német elektronikus zenei színtér jobban dübörög, mint valaha, ebben pedig óriási szerepe van a Modeselektor duójának is. A két félőrült eleinte sokoldalú, hol komoly, hol pedig egészen elborult tánczenéjükkel indított hullámokat, mára viszont kurátorokként is sikeressé váltak. A Monkeytown-t és a 50Weapons-t, Gernot Bronsert és Sebastian Szary két kiadóját egyaránt a legnagyobbak között jegyzik. Mivel Gernot kezei között napi szinten tonna szám futnak át az aktuálisan legfrissebb, legelképesztőbb zenék, nem lehet kérdés, hogy az Akváriumban is egy párját ritkító dj szettre számíthatunk.

Az este másik szereplője a poszt-dubstep felől érkező angol trió, a Dark Sky. A londoni zeneiskolában megalakult Dark Sky az angol tánczenék örökzöld elemeit nem elfelejtve az utóbbi időben egyre inkább a nagybetűs Elektronika és a gyönyörűen kikevert európai house felé fordult. Pályájuk többek között a Modeselektor kiadóján idén megjelent nagyszerű bemutatkozó lemezüknek, vagy például a The XX számára készített remixnek köszönhetően ível épp meredeken felfelé. A Dark Sky ráadásul zenekari felállással érkezik, így a budapesti bemutatkozón az apró finomságokkal teli szerzeményeik a szemünk láttára bontakoznak majd ki.

Line up:

MODESELEKTOR (OFFICIAL SITE) - Gernot DJ Set

Dark Sky Live

9b0

Subotage

- JEGYEK // TICKETS -

Early bird: 3500 HUF - Elfogyott!

Kedvezményes árú: 3800 HUF

Teljes árú jegy: 4500 HUF

Online: €12,50 (+ commission):

http://www.residentadvisor.net/event.aspx?658775

Központ (1075 Bp., Madách Imre út 5.)

Akvárium Klub Official (1051 Bp., Erzsébet tér)

BP Shop (1077 Bp., Wesselényi u. 24.; 1060 Bp., WestEnd City Center)

www.facebook.com/​events/​265194706938017

// Modeselektor (Gernot DJ Set)

Nem csak a német gazdaság, de a német elektronikus zenei színtér is dübörög. A szálakat pedig évek óta az ország egyik legismertebb producer duója, a Modeselektor mozgatja. Mindkét kiadójukat a legnagyobbak között jegyzik, a két félőrültet mégis inkább sokoldalú – olykor komolykodó, máskor majomkodó – tánczenéjükről ismerjük. Számtalanszor bizonyítottak már a hazai színpadokon, a parádét ezúttal Gernot dj szettje hozza el az Akváriumba.

// Dark Sky (live)

Az este másik vendége a poszt-dubstep felől érkező angol trió, a Dark Sky. A londoni zeneiskolában megalakult Dark Sky az angol tánczenék örökzöld elemeit nem elfelejtve az utóbbi időben egyre inkább a nagybetűs Elektronika és a gyönyörűen kikevert európai house felé fordult. Pályájuk többek között a Modeselektor kiadóján idén megjelent nagyszerű bemutatkozó lemezüknek, vagy például a The XX számára készített remixnek köszönhetően ível épp meredeken felfelé.

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó