Pulzar

Partyajánló

House2House @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2014. december 25. – 2014. december 25.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus House
House2HouseNaga és Beta önmagukban is emblematikus karakterei a hazai elektronikus zene világának, kettejük improvizációs szettjei pedig szinte legendaszámba mennek.Akvárium Lokál

House2House @ Akvárium Lokál

Naga és Beta önmagukban is emblematikus karakterei a hazai elektronikus zene világának, kettejük improvizációs szettjei pedig szinte legendaszámba mennek.

Ha pedig ez a két ember egy olyan környezetben kerül össze, mint amilyen a karácsonyi House2House lesz, akkor egész biztosan Budapest egyik legnívósabb elektronikus zenei rendezvényére lehet számítani.

A H2H emlékezetes nyári szezonja után egy ünnepi bulival jelentkezik december 25-én, hogy a karácsonyt nagy baráti körben is megünnepelhessük. Az ilyenkor szokásos rohanás végét pedig aligha lehetne másként letudni, mint egy valamire való house bulival, Budapest egyik méltán felkapott szórakozóhelyén, a Volt Music Barban.

Naga és Beta tehát háztól házig tartó közös utazásra hív ismét, most ünnepi hangulatban a város közepén. Kettejüket ismerve pedig teljesen nyilvánvaló, hogy a karácsonyi menü ledolgozását hol érdemes majd elkezdeni.

Start: 22.00

Naga, Beta

Belépő: 800 HUF

www.facebook.com/​events/​1512288712367857/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó