Pulzar

Partyajánló

DECK ATTACK w/ REY & KJAVIK (DE) @ Fogas Ház

Fellépők
Dátum 2014. november 29.
Helyszín Fogas Ház
Stílus House, Funk, Electronica
DECK ATTACK w/ REY & KJAVIK (DE)A rendkívül talányos, sokáig anonimitásba burkolózó frankfurti duó, a Rey & Kjavik momentán vitathatatlanul a világ legmenőbb G-house alakulata. A dolog súlyát jelzi, hogy a Get Physical, a Exploited és a Compost is Ep-t jelentett meg tőlük, amelyek átütő sikere nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a formáció az utóbbi 2-3 évben a szcéna megkerülhetetlen tényezőjévé váljon.Fogas Ház

DECK ATTACK w/ REY & KJAVIK (DE) @ Fogas Ház

A rendkívül talányos, sokáig anonimitásba burkolózó frankfurti duó, a Rey & Kjavik momentán vitathatatlanul a világ legmenőbb G-house alakulata. A dolog súlyát jelzi, hogy a Get Physical, a Exploited és a Compost is Ep-t jelentett meg tőlük, amelyek átütő sikere nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a formáció az utóbbi 2-3 évben a szcéna megkerülhetetlen tényezőjévé váljon.

Aki ott volt áprilisban a LARMban a Rey & Kjavik első magyorországi fellépésén, az már tudja hogy ezt a Deck Attack estet sem szabad kihagyni. A hangzás még masszívabb, a basszusok kövérebbek, a szövegek és a hangulat pedig még szigorúbb. Nemrég pedig már New Yorkot is meghódították.

Hogy a történt kerek legyen, rávettük Simon Iddolt, hogy Frankfurt, Bécs és Bukarest után csak és kizárólag ezen az estén játsszon Budapesten is. Tökéletes este ahhoz, hogy kihozzuk a maximumot a Fogasház új hangrendszeréből.

Az esemény ingyenes! Bolond, aki kihagyja!

Djs:

CYBORG TEMPLAR

SIMON IDDOL

REY & KJAVIK

INFRAGANDHI

Visual:

VJ MIMIKRI

www.facebook.com/​events/​604796089647096/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó