Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Pure Lust: ACID PAULI \ DE \ @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2014. november 8. – 2014. november 8.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus Deep House, House
Pure Lust: ACID PAULI \ DE \Hetvenes évek derekán, Bajorországban világra jött Martin Gretschmann, aki ideje korán beiratkozott punk szakkörbe. A nyolcadolás közben tisztes távból figyelte az elektronikus zenei hangszerek evolúcióját.Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

Pure Lust: ACID PAULI \ DE \ @ Toldi Klub

Hetvenes évek derekán, Bajorországban világra jött Martin Gretschmann, aki ideje korán beiratkozott punk szakkörbe. A nyolcadolás közben tisztes távból figyelte az elektronikus zenei hangszerek evolúcióját.

Kilencvenötben felfedte első Atari kompjúter segítségével megírt Console című számát. Kiderült, hogy erre nem csak ő pörgött rá, hanem egy egész scéna, aminek örömére ezzel a névvel bandát is alapított. Magával ragadta a kilencvenes évek bizakodó hangulata, öntötte magából a mixeket, Andreas Ammerrel rádiózott, míg végül Acid Pauli fedőnéven klub-barát szóló projektbe kezdett. 2010-ben Notwistos barátaival a Lola filmzenéjéért megszerezték a németek Oscar-díját. 2011-ben Berlinbe költözött, hogy az ottani zenei élet felbolygatása mellett legyen ideje agyalni az 2014-es toldis szettjén. Martin amúgy mostanában egyáltalán nem turnézik, csak a haverjainak lép fel, kis berlini kocsmában vagy giga fesztiválokon - épp amihez kedve van. Az, hogy eljön a Toldiba egy jó három (!) órás szettre, a pure lustos srácok igen nagy érdeme.

Line up:

Acid Pauli

Seres \ NVC \

Daniel Page \ Pure Lust \

Daniel Ban \ Pure Lust \

Belépő: 1500

www.facebook.com/​events/​750470325022943/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó