Pulzar

Partyajánló

Wonder Bumm 4 @ Instant, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. október 23.
Helyszín Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok
Stílus Jazz, Techno, Garage, House,
Indie
Wonder Bumm 4A Bumm-ok mindig nagy hatással voltak az emberiség történetében. A nagy bumm nélkül például nem lett volna ez a csodás bolygó, de még ennek a jelentősége is eltörpül az október 22-25 közt megrendezendő Wonder Bumm 4-ik felvonása mellett.Instant, Budapest, Nagymező - Ó utca sarok

Wonder Bumm 4 @ Instant, Budapest

A Bumm-ok mindig nagy hatással voltak az emberiség történetében. A nagy bumm nélkül például nem lett volna ez a csodás bolygó, de még ennek a jelentősége is eltörpül az október 22-25 közt megrendezendő Wonder Bumm 4-ik felvonása mellett.

Az igen hosszú hétvége alkalmából összehívtunk párat a város legjobb underground dj-i közül, hogy villantsák meg eddig soha (vagy csak rendkívül ritkán) nem hallott oldalukat. Minden dj a tőle nem megszokott stílusban állít össze egy-egy szettett. A techno-s hip hop-ol, a dnb-s house-ol, house-os downtempozik, van aki gyermekkorának legszebb éveit eleveníti fel és van aki legsötétebb énjét engedi szabadon.

A fesztivál alatt természetesen a többi tánctér sem lesz rest, összesen 4 helyszínen kapja meg a magáét mindenki, aki szórakozni vágyik.

-23-

Cadik (Chi, All Soundz) – Jazz set

Seres (NVC) – indie set

Dublic - house/garage/tech set

Savage (Subculture Revolution) – techno set

www.facebook.com/​events/​715475728523350/​

Helyszín

  • Instant

    Akácfa u. 49-51. Budapest, Hungary 1065

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó