Pulzar

Partyajánló

Poster Urban Outfit 10TH Birthday Bash

Fellépők
Dátum 2014. október 23.
Stílus Funk, Garage, House
Poster Urban Outfit 10TH Birthday Bash10 év hosszú idő de eltelt egy szempillantás alatt. 2004-ben, amikor megnyitottuk első üzletünket a Múzeum körúton a város egyik legpatinásabb udvarában még abban sem voltunk biztosak, hogy megérjük a következő évet, és most 10 év távlatából még hihetetlenebb, hogy még mindig azt tesszük amit a kezdet kezdetén megálmodtunk: olyan ruhák és kiegészítők forgalmazását, amik egyedi, vibráló irányba viszik Budapest street wear arculatát. És ezt csakis Nektek köszönhetjük! Mi továbbra is hiszünk abban, hogy egy - egy ruhadarabbal igazán sokat mesélhetünk önmagunkról.

Poster Urban Outfit 10TH Birthday Bash

10 év hosszú idő de eltelt egy szempillantás alatt. 2004-ben, amikor megnyitottuk első üzletünket a Múzeum körúton a város egyik legpatinásabb udvarában még abban sem voltunk biztosak, hogy megérjük a következő évet, és most 10 év távlatából még hihetetlenebb, hogy még mindig azt tesszük amit a kezdet kezdetén megálmodtunk: olyan ruhák és kiegészítők forgalmazását, amik egyedi, vibráló irányba viszik Budapest street wear arculatát. És ezt csakis Nektek köszönhetjük! Mi továbbra is hiszünk abban, hogy egy - egy ruhadarabbal igazán sokat mesélhetünk önmagunkról.

Gyertek és ünnepeljünk együtt Október 23.-án a felújított Toldi klubban ahol egy hamisítatlan Uk Garage legenda Noodles - Groove Chronicles lesz a vendégünk!

"Don't be affaraid to be yourself! Be creative, Be Urban!"

Line Up:

Noodles - Groove Chronicles (UK) -classic ukg & 2 step set
Vittorio Waxman
Mheola
Peter Groove 

Helyszín: Toldi
Időpont: 2014. 10. 23.
Belépő: 23:00-ig 1000.- // Utána 1500,-
A Belépő egyben kupon is ami levásárolható a Poster Urban Outfitben.

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó