Pulzar

BYE BYE...SUMMER flyer

Partyajánló

BYE BYE...SUMMER

Fellépők
Dátum 2014. szeptember 13.
Stílus Deep-House, House, Progressive House, Tech-house
BYE BYE...SUMMERÚjabb nyarat hagyunk a hátunk mögött és hamarosan egy újabb szezon zárul. Az elektronikus zenei élet eddig még sosem látott változások napjait éli meg.

BYE BYE...SUMMER

Újabb nyarat hagyunk a hátunk mögött és hamarosan egy újabb szezon zárul. Az elektronikus zenei élet eddig még sosem látott változások napjait éli meg.

Új zenei sítlusok, új hangzások és újabb kiemelkedő előadók bukkanak fel a hazai és a nemzetközi szcénában is. 
Talán sosem volt ennyire izgalmas a zenei élet mint napjainkban.

A techno-tól kezdve, a house-ig, minden műfaj újraíródott és minden stílus új követőket hódított meg. Tombol a fiatalok között a new wave / deep house őrület, miközben a proggressive house is reneszánszát éli meg.
Hazánkat továbbra is elözönlik a külföldi előadók, viszont a hazai DJk és fellépők értéke is magasabbra tört a nemzetközi piacokon és itthon is és sok esetben bizonyítják a srácaink, hogy messze jobban teljesítenek mint a vendég művészek.

E rengeteg felvonultatott külföldi művész után, mi továbbra is úgy gondoljuk, hogy a legjobb bulik akkor vannak, amikor a közönség és az előadók ismerik egymást. 
Éppen ezért a SZEPTEMBER 13 BYE BYE SUMMER PARTY SIÓFOKON egy különösen egyedülálló LINE UP-ot hoz magával.
Ezen az estén minden zene a terítékre kerül, és a legbiztosabb kezű hazai DJ-k hiteles előadásában prezentáljuk Nektek a legjobb hangulatú bulit a FLÖRT THE CLUB-ban.

Mielőtt a zene felelőseire térnénk, szeretnénk hatalmas köszönetet mondani UWE Hacker-nek, aki FLÖRT THE CLUB kimagasló sikerein az egyik legkeményebben dolgozó kollégánk volt hosszú évekig. UWE-t sokan a Flört “atyjának”, a hely “szellemének”, kabalájának tartják. 
Az ajtóban, a DJ pultban, a VIP teremben, mindenhol felbukkant az Ő karaktere az elmúlt években és ha néha idegesen is rohant át a klubon, mindig mosolygósan üdvözölte a partizókat. Munkája előtt elismerően tiszteleg a hazai szakmai élet is.

Közel 30 év tevékenysége köszön vissza ránk akkor, amikor a Flört-be belépünk. A teltházas hétköznapi nyári bulik sikeressége mellett UWE-nak köszönhettük az évek alatt, hogy a Flört tradicionális dátumain olyan világsztárok léptek fel szeretett klubunkban, mint SASHA, DUBFIRE, STEVE LAWLER, DEEP DISH..de ezt a sort napokig lehetne sorolni… a BYE BYE SUMMER PARTY kivételes lesz, egy kicsit hiszen búcsúzunk a Flört egyik jellegzetes figurájától is UWE-tól is.
E különleges alkalomból a DJ pultban is színes egyéniségeket hallhatunk.

Velünk lesz JAY LUMEN, kinek a nevéhez köthető a tech house és az a lendület, ami nem csak a zenéiben található, hanem amivel pár év alatt a világot is meghódította. Garantált hands in the air hangulat JAY szettjei alatt.
A keményebb ütemek kedvelőinek BUDAI hozza el a talpalávaló taktusokat, s róla tudjuk, hogy garantáltan nem hagyja, hogy pihenjetek.
KÜHL személyében egy FLÖRT legenda áll majd a pultban, aki meghatározó alakja a dallamosabb ám de dinamikus hangzásoknak, akik a proggressive műfajt kedvelik, tuti nem csalódnak most sem.
Jelen lesz a TRUESOUNDS csapata is DANDY aka PETER MAKTO és GREGORY S egy igazi house szettel vár majd mindenkit a tőlük már megszokott meglepetésekkel és érzelmesebb darabokkal.

SZEPTEMBER 13án a ZENE ÜNNEPE lesz a FLÖRT THE CLUB-ban. Egy forró nyár után egy mégforróbb nyárzáróval búcsúzunk és zárunk egy korszakot.

Line up:
JAY LUMEN
DANDY aka PETER MAKTO
BUDAI
GREGORY S aka INVOICE
KÜHL

BELÉPŐ:

Hölgyeknek éjfélig ingyenes!

Hölgyeknek 24:00 után: 2.000 Ft

Uraknak egész éjjel: 2.000 Ft

www.facebook.com/​events/​580225518749094


Flyer

Helyszín

  • Flört

    8600 Siófok Sió utca 4.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2015-04-11] Carlo Lio // Flört The Club
     

    Mikor Dubfire meghallotta a zenéjét, azonnal szerződtette a saját ügynökségéhez a Bullitt agencyhez, aminek mai napig stabil és egyik legsikeresebb tagja. Hamisítatlan kanadai techno vezér, aki a világ legjobb klubjaiban és legnagyobb fesztiváljain pl Barrakud,Monegros,BPM stb. pörget.
  • [2014-06-08] TrueSounds pres. IKREK ÉJSZAKÁJA 10
    @ Flört

    IKREK ÉJSZAKÁJA 2005-2014 - egy hosszú, 10 éves időszakot ünnepelünk most! Jubilál a TRUESOUNDS, jubilál az IKREK ÉJSZAKÁJA!
  • [2014-03-15] Season Opening Party 2014
    @ Flört

    Március 15-én beindul a 2014-es szezon a siófoki Flört The Clubban a brit ikon, Steve Lawler fellépésével. A legendás hangulatú bulik sorában újabb felejthetetlennek ígérkező megmozdulás következik, ahol a hazai celebráns Jay Lumen és Kühl lesz.
  • [2014-02-15] Valentine Party Dave Seamannel
    @ Flört

    Egy élő legenda a legendás siófoki klubban: Valentine Party Dave Seamennel a Flört The Clubban 2014. február 15-én! A patinás klub a hazai élvonalból is meghívott egy élő legendát Budai személyében, míg az új nemzedék krémjét a Truesoundsos Invoice képviseli. A minőségi elektronikus zene szerelmesei nem is kívánhatnának maguknak a szerelem és szeretet ünnepére szebb ajándékot.
  • [2013-12-31] Legends of Flört - Goodbye 2013
     

    Az elmúlt 12 év legkedveltebb rezidens lemezlovasai és az elmúlt 12 év legjobb partijainak legendás hangulata köszön vissza ránk az idei év utolsó napján. Bátran mondhatjuk, hogy a nyugat Magyarországon a legnagyobb és a legjobb SZILVESZTERI bulit ezúttal is Siófokon élhetitek át.
  • [2013-12-25] Flört Christmas with Matthew Dekay
    @ Flört

    Boldogan mosolygó, táncoló emberek mindenütt, a meghitt ünnep atmoszférájával átitatott hangulat, zenék, amiktől hevesebben dobog a szív: ilyen egy karácsonyi buli a Flörtben. Bár a szereplők évről évre változnak, az élmény örök. 2013-ban ezt a minőséget prezentálva új szintre emelkedik a „Flört Karácsony” mint fogalom MATTHEW DEKAY fellépésével.
  • [2013-11-02] HALLOWEEN PARTY w/ Joris Voorn
    @ Flört

    Ünnepeljétek az év legmisztikusabb éjszakáját JORIS VOORN-nal a siófoki Flörtben! Az idén 25 éves klubban a különleges alkalomhoz méltó a szereposztás a DJ-pultban is: a világhírű holland DJ/producer mellett magyar oldalról szintén a szcéna arisztokráciájához tartozó nevek kecsegtetnek Jay Lumen és Yvel & Tristan személyében.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó