Pulzar

Partyajánló

Contra Mundum: Around the Clock Vol. 2 @ R33, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. augusztus 16.
Helyszín R33, Budapest, Soroksári út 58.
Stílus House, Dub Techno, Deep House, Minimal,
Tech-house, Techno
Contra Mundum: Around the Clock Vol. 2Ismét techno-maratont rendez a Contra Mundum!R33, Budapest, Soroksári út 58.

Contra Mundum: Around the Clock Vol. 2 @ R33, Budapest

Ismét techno-maratont rendez a Contra Mundum!

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Contra Mundum már nem csak a maratoni hosszúságú bulikkal jelent egyet, de alighanem az egyetlen olyan rendezvénysorozat a fővárosban, ahol nem kapcsolják fel a lámpákat reggel hatkor - sőt, éppen akkor lépnek a headline-erek lemezjátszóik mögé.

E koncepció pedig úgy tűnik, hiánypótlónak bizonyul, hiszen nemcsak a közönség visszajelzései a különböző fórumokon, de a pozitív szakmai visszacsatolások is folyamatosak. Ennek okán pedig kódolva volt, hogy a Mundum csapata nem fogja elengedni a 24 órás bulik ötletét, amit augusztus 16-án ismét elővesznek a budapesti underground egyik epicentrumaként emlegetett R33-ban.

A legutóbbi line up, ami az első Around the Clock bulit fémjelezte, sem hagyott maga után kívánnivalót és úgy tűnik, hogy ezután sem áll a szervezők szándékában alább adni a nívót. A vol 2. fellépői ugyanis olyan nevekből tevődnek össze, mint az egyre hangosabb nemzetközi sikereket elérő Andras Toth, a londoni koncertjéről nemrég visszatért és a legnagyobb hazai fesztiválokat éppen hajtó Sikztah, a hazai techno mérföldkövének számító Technokunst atyja, Isu, valamint Forsek az All Inn Records-tól, de ott lesz még Po:ti, Monolit, Chrom, Peter Bernath, Roland Handrick, David Mole, Fanki Ridm a LavaLava-tól, Dora Herrmann  és Vatsanah is.

Aki tehát ott volt az első Around the Clock-on, alighanem tisztában van vele, hogy a hazai elektronikus zenei szcéna alakulásának egyik központi eseményén vett részt, amit a következő minden bizonnyal meg is fog fejelni. Éppen ezért melegen ajánlott szemtanúnak állni az Around the Clock vol. 2-n. Ami biztosan lesz: 2 színpad, 13 fellépő, extra hang, extra vizuál mindkét helyszínen, kaja, gyülölcstál és 24 teljes óra az önfeledt szórakozás jegyében.


LINE UP:

Andras Toth
Isu
Sikztah 
Forsek 
Po:ti 
Monolit
Chrom
Peter Bernath 
Roland Handrick 
David Mole 
Fanki Ridm 
Dora Herrmann 
Vatsanah


BELÉPŐ:

17:00-23:00: 1500 HUF
23:00-07:00: 2500 HUF
07:00-17:00: 1500 HUF

A helyszín esővédett.

www.facebook.com/​events/​760260664031446/​

Helyszín

  • R33

    Soroksári u. 58. Budapest, Hungary

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó