Pulzar

Kotta pres. ROB!N flyer

Partyajánló

Kotta pres. ROB!N @ Kotta Bar

Fellépők
Dátum 2014. augusztus 2.
Helyszín Kotta Bar
Stílus Nu Disco, Deep House
Kotta pres. ROB!NMéltón nyitva az augusztust, egy illusztris vendég érkezik a Kotta Bar falai közé! ROB!N fog Titeket felkészíteni a budapesti éjszakára, egy 3 órás szett keretein belűl, kottáztad?Kotta Bar

Kotta pres. ROB!N @ Kotta Bar

Méltón nyitva az augusztust, egy illusztris vendég érkezik a Kotta Bar falai közé! ROB!N fog Titeket felkészíteni a budapesti éjszakára, egy 3 órás szett keretein belűl, kottáztad?

Kotta Bar:

"A kotta egy irányelv, egy kód, egy kulcs. Akik ismerik titkos nyelvét, a zene hatalmas világa nyílik meg előttük." Tehát, aki tud kottát olvasni, a zenét a szerzője által megálmodott tökéletességében ismerheti meg.

A Kotta Bár egy hagyomány újraszületése, a találkahely modern megfelelője, ahol zenekedvelők és zenészek mámorító italok társaságában feltöltekezhetnek egy nagy koncert után vagy éppen buli előtt. Kikapcsolódás új színtereként egy laza, kortárs bárt alakítottunk ki nektek, hogy az inspiráció ismét közösségi élmény legyen.

Gyere el hozzánk, a belváros legfrissebb, trendteremtő bárjába, ahol a zenék a legújabb deep house, nu disco, nu deep irányzatokat követik, a személyzet hozzád hasonló, vidám fiatalokból áll, címkék pedig csak a borosüvegek oldalán vannak...

Hozzuk vissza a zenei életet az éjszakába, tegyük legendássá ezt a korszakot, írjunk együtt egy új kottát a pesti mulatságról!

www.facebook.com/​events/​1484049928508978/​


Flyer

Helyszín

  • Kotta Bar

    Oktogon tér 4. Budapest, Hungary 1061

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2014-08-23] Kotta Bar pres. T:Maniak
     

    A Kotta Bar következő vendége T:Maniak.
  • [2014-05-30] Kotta pres. Belocca Birthday Bash
    @ Kotta Bar

    3 órás exkluzív dj set-tel ünnepli nálunk Belocca, akinek neve nemzetközi szinten a legnagyobb producerek által jól ismert és tisztelt. Szakmai körökben komoly tekintélyt érdemelt ki magának. Belocca egy "nemzeti kincs". Egy művész, aki sikeres és elismert nemzetközi szinten. Egy előadó, aki tiszteli és szereti rajongóit és aki azért dolgozik, hogy a szórakozni vágyó közönség minőségi hangzást, kimagasló produkciót kapjon. Stílusa a "mainground", mely elnevezést saját maga kreálta és tökéletesen jellemzi ahogyan a mainstream elemeket ötvözi az ubderground kísérletező, előremutató tulajdonságaival.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó